Vásárolt vs. saját díszítés

Sokszor, ha a helyszínt már kiválasztotta a pár, ahhoz automatikusan ajánlanak egy díszítést is, mely az adott helyhez passzol. Ezt természetesen valamennyire testre szabható, de vannak korlátok. Minden bizonnyal sokkal egyszerűbb a helyen felajánlott díszítéssel foglalkozni.
Ha valaki mindenképp szeretné saját dekorációval egyedivé tenni a nagy napot az interneten több ezer ötletet találhat, csak a kreativitás és a kézügyesség szab határt a dolgoknak.
Ehhez természetesen több időre és energiára van szükség, azonban a ceremóniák alatt sokszor jó érzéssel tölti el az embert, hogy saját díszítései között tarthatja élete egyik legszebb napját.

Stúdiónk ilyen ötletekkel és termékekkel szívesen áll azok segítségére, akiknek ötletük van, de idejük nem engedi, hogy elkészítse saját díszítését. 

Nem utolsó sorban sokkal személyesebbé válik a teljes nap, ha mindenhol az ember a saját kezemunkáját látja viszont. Ilyenkor pedig előre lehet gondolkodni már az eszközök “újra felhasználásán”. Pl.: a gyertyatartók és vázák jól jöhetnek a háztartásban, egy fotóháttér akár dísze lehet később az otthonnak is.

One thought on “Vásárolt vs. saját díszítés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük